Foto & bildretusch

Foto som berör

Den där jämförelsen mellan bilden och de tusen orden kanske haltar en aning, men det råder ingen tvekan om att riktigt bra foto är avgörande för om din kommunikation ska nå fram – och framför allt beröra.

Som en viktig del av ditt uttryck som varumärke är bra utrustning är ett viktigt steg på vägen, men långt viktigare är vem som står bakom kameran. Det gäller oavsett om det handlar om reportagefoto, dokumentation av en verksamhet ”on location” eller säljande produktbilder i flödande studioljus. Med vår egen fotostudio i Skövde har vi både resurserna och kompetensen som ger resultat – oavsett vad tillfället kräver.

Ett foto är bara början

Lösningen behöver inte alltid vara att producera nya foton, utan ofta är det också möjligt att bygga vidare på någonting som redan existerar genom avancerad bildmanipulering. Är halvkassa färgkort ur ett gammalt klipparkiv det enda underlag som finns? Eller kanske vill du visa upp en produktvariant som inte finns ännu? Stämmer inte färgerna med årets kollektion? Inga problem, säger vi minst nio gånger av tio. Retusch är ett konsthantverk i särklass, men det är en konst som kräver sin man – eller kvinna. Vi på Morot Kommunikation & Design i Skövde behärskar den utan tvekan, inklusive att ta fram datorrenderade 3D-bilder som du garanterat inte kan skilja från verkligheten.

Vår egna fotostudio

Bilderna kanske talar för sig själva, men vi är riktigt bra på studiofoto, både produkt och porträtt. Med vår egna fotostudio här på kontoret i Skövde blir det inte många kliv från idé till färdigt resultat.

Vad behöver du fota?

Vi fotar produkt, porträtt, gruppfoto, natur, industri, rum, hus… ja vad du än kan komma att tänka på. Inget är omöjligt hos oss på Morot i Skövde.