fbpx
Trycksaker2022-08-17T16:03:16+02:00

/ trycksaker /

Trycksaker är döda. Leve trycksaker!

Trycksaker. Print. Är inte det gårdagens teknik, eller till och med förrgårdagens? Ibland är det lätt att tro att det förhåller sig så, men det finns gott om tillfällen då en bunt papper i handen slår den allra mest påkostade webbplats med hästlängder. Att få en mottagare att verkligen läsa – eller ens notera – ditt mejlade nyhetsbrev är till exempel inte det lättaste. Då gör en fysisk kundtidning ett oerhört mycket bättre jobb, under mycket längre tid, då du får chansen att möta din tilltänkta kund på tu man hand, i lugn och ro.

Den älskade katalogen

Ska du bygga hus, börjar det bli dags att renovera köket, eller har du funderat på att lägga marksten på uppfarten? En välgjord, inspirerande katalog att bläddra, jämföra och anteckna i fungerar så mycket bättre än små bilder eller filmsnuttar i mobilen – men allra bäst blir det förstås om de olika medierna samverkar mot samma mål. Och vill du bli ihågkommen är en efterlämnad trycksak garanterat bättre än en mejlad länk till en hemsida. Vi har många års erfarenhet av att skapa intresseväckande broschyrer, kataloger och affischer som har rätt förutsättningar för behandling hos tryckeriet. Hör av dig till oss – oavsett om ditt företag ligger i Skövde eller inte.

Hitta din nisch

Men tidningsannonser är väl ändå helt ute? Det beror på vem du vill nå – och vem du vågar störa. En ointressant annons bläddras enkelt förbi, men en irriterande teve- eller radiospot får mottagaren helt enkelt stå ut med, gång på gång. Ju mer nischat ditt budskap är, desto större relevans får printannonsen – både när det gäller effekt och kontaktkostnad. Trycksak eller ej – vi på Morot Kommunikation & Design i Skövde behärskar hela spektrat.

Läs mer om våra tjänster

Några av våra trycksaker

Till toppen