Digital kommunikation

Strategi för digital framgång

Hur ser man till att budskapet når ut? Genom att mixa ett tydligt mål med en bra plan, rätt målgrupp och ett relevant innehåll ser vi till att du får genomslag.

Byggstenarna

Förutsättningarna för att lyckas med digital kommunikation bygger på att ha en genomtänkt plan och att ha de viktigaste ingredienserna på plats; tydliga målgrupper, sökordsanalys, SEO-analys av hemsidan, spårning och sist men inte minst en bra struktur och idé för innehållet.

Så vad är det som krävs för att skapa en intressant varumärke full av liv? Variation i en enhetlig design. Med vår kunskap hjälper vi dig ta fram ett levande och relevant content som passar de olika formaten och plattformarna, alltid med din målgrupp i fokus. Här är ett utdrag på vad vi kan hjälpa dig med:

– Nyhetsbrev
– Podcast
– Sociala medie-inlägg
– YouTube-videor
– Hemsida
– Mailsignaturer
– Statistik

Nå ut till potentiella kunder

Vill du nå längre digitalt? Vare sig du vill skapa medvetenhet om ditt företag, driva trafik till en hemsida eller konvertera knapptryck till köp så kan digital annonsering vara lösningen. Det är en bra investering som, om det görs bra, ger mycket för pengarna. Tillsammans arbetar vi fram en budgetstrategi och innehållsplan. Vi hjälper dig med annonsering på bland annat dessa plattformar:

– Facebook/Instagram
– LinkedIn
– Google
– Tiktok
– Snapchat
– YouTube