fbpx
Webbdesign2022-08-17T16:00:47+02:00

/ webbdesign /

Webbdesign som fångar intresse

För inte alltför länge sedan kunde en hemsida vara ganska simpel och ändå fungera hyfsat. En kortfattad verksamhetsbeskrivning och kontaktuppgifter räckte långt. Men det var då det. Idag är webbplatsen en integrerad del av varumärket, en förmedlare av dina budskap och visioner. Här kommer en avgörande uppfattning av ditt företag bildas, och om din webbplats ger ett oseriöst första intryck kommer besökaren mest troligt snabbt titta åt andra håll. Den nyfikne ska kunna lära känna din verksamhet och dina värderingar utan och innan – och helst bli din nya vän och ambassadör.

Teknik…

Kraven är många, förutom ett intressant och relevant innehåll i en tilltalande design. Men webbdesign handlar inte bara om form. Tekniken bakom blir alltmer avancerad, men ska helst inte märkas. Det handlar om vägar att synas i bruset, så att sökmotorerna hittar dig, gillar det de ser och placerar dig högt upp i sina listningar. Det handlar om noga utprovade navigeringsvägar som tar hänsyn till hur ögonen rör sig över sidan. Det handlar om att snabbt fånga intresset och att hålla kvar det, så att det övergår till handling.

Vi pratar gärna om din hemsida med dig, antingen via telefon eller på hemmaplan i Skövde. Även om du inte känner dig redo för en fullmatad webbshop i dagsläget är det en klok idé att förbereda för framtiden, genom att undvika inmålning i tekniska hörn – så har du alla möjligheter när tiden är mogen.

…men inte bara teknik

Webbdesign hör tyvärr till de områden där många känner sig kallade, men få besitter en tillräckligt bred kompetens. Att vara vass på programmering räcker inte långt om inte kunskaperna kring varumärkesbyggande sitter i ryggmärgen. Det kan du lita på att de gör när du väljer webbdesign från oss på Morot Kommunikation & Design i Skövde.

Några av våra webbprojekt

Till toppen