SEO – Sökmotoroptimering

Fix och trix för att synas i sök

Funderar du på vad du kan göra för att synas bättre i sökmotorerna? Du kanske har hört om SEO? Genom att förbättra synligt och osynligt innehåll på din hemsida är det möjligt att få en bättre plats i sökresultaten och på så sätt leda potentiella kunder till dig.

Content is King

Utan relevant innehåll är det ganska meningslöst att driva trafik till din webb, en sanning som kan kännas både skön och jobbig på samma gång. Så oavsett vilka externa insatser som görs och vilket statistik man jämför så är din webbplats aldrig bättre än det material den skapas av. I kombination med en analys av din tänkta målgrupp, ev konkurrenter och din målsättning så kan en insats anpassas efter just dina önskemål.

Ett ständigt pågående arbete

Ett gott SEO-arbete slutar aldrig eftersom inte minst den digitala världen är i ständig förändring. Konkurrenter ändrar strategier, texter och innehåll adderas eller justeras, produkter tillkommer, regler ändras o s v. Så, en ständig närvaro och kompetent analys av just din plats i den digitala världen hjälper dig i strävan till att uppnå en bra position vid människors sök.

Teknik

Naturligtvis finns det en sjö av tekniska hjälpmedel, tekniska plattformar, siffror och redskap att förstå och förhålla sig till men det kan vi berätta mer om, om du vill, vid ett möte med oss.