silder

I en värld där produkter och tjänster allt mer liknar varandra blir varumärket till slut det enda tydligt särskiljande. Och med ett ökat mediabrus, ny teknik och med en medvetnare köpkraft, ställer det extra höga krav på hur man uppträder och visar upp sig på sin marknad. Vårt jobb är att ge våra kunder det de behöver för att lyckas där. Eller ibland till och med vad de inte visste de behövde.

 

SÅ HÄR JOBBAR VI I STÖRRE PROJEKT

Det finns ingen förutbestämd mall att gå efter då alla har olika behov och står inför olika utmaningar. Men det finns några viktiga steg i vår arbetsprocess:

Brief – För att veta vart du ska behöver du veta var du är. Kundbriefen är till för att ringa in problematiken, vad som gjorts tidigare och var du befinner dig nu.

Varumärkesanalys – I det här läget försöker vi lära oss allt om dig, din bransch och dina konkurrenter. Till slut har vi en bättre bild av vilka problem du står inför och vilka möjligheter du har.

Strategi – Utifrån den brief vi fått och den varumärkesanalys vi gjort är det dags att välja tillvägagångssätt för kommunikationen och svara på frågorna: Vad är det vi vill kommunicera? Vilka insatser krävs? Vilka kanaler ska användas?

Kreativt koncept – Det börjar oftast med Den Stora Idén som lyser klarare än alla de andra. Utifrån den jobbar vi vidare med att hitta ett kreativt sätt för dig att synas på din marknad och uppnå det önskade resultatet.

Produktion – I det här stadiet av arbetsprocessen kan det se väldigt olika ut beroende på vad som ska göras och för vem. Kanske är det en reklamfilm som ska spelas in, en webbkampanj som ska skapas eller en förpackning som ska formges. Här kommer hantverkskunnandet in för att säkerställa att alla delar i kampanjen drar åt samma håll – ditt mål.

Uppföljning – Hur gick det sedan? Nog så viktigt att ha koll på! Tillsammans med dig summerar vi resultatet av de insatser som gjorts och förfinar kommande insatser.

LÖSGODIS UR MOROTSLANDET

Strategiska insatser – Vet man inte vart man ska hjälper det inte hur fort man kör. Vill du som marknadskommunikatör ha hjälp med att ta reda på var ditt företag står idag hjälper vi gärna till med undersökningar, kvalitativa såväl som kvantitativa. Tillsammans med våra kunder arbetar vi fram koncept, visioner och långsiktiga strategiska planer, liksom förstås även mer kortsiktiga operativa marknadsplaner.

Grafisk form – Grafisk formgivning innefattar det mesta från logotypdesign och grafiska manualer till profilprogram och produktförpackningar. Du kanske behöver ett enkelt DM-blad, en tjock katalog eller något däremellan. Trycksaker av alla slag hör till vår vardag.

Utbildning och förankring 
– Effektiv marknadsföring kräver ofta insatser på flera plan. Vi medverkar gärna med förankring av visioner och planer bland din personal.

Film & TV
 – Med egen studio och filmavdelning är steget inte långt till färdig film och med en stark idé går det att synas i bruset även med en måttlig budget. Vi har även en Multikopter om du behöver visa upp dig ur ett högre perspektiv.

Foto & Retusch 
– I vår fullt utrustade fotostudio tar vi både porträtt och produktbilder, med professionell retusch vid behov. Det mesta du trodde var omöjligt går att lösa.

Digitala media 
– Vi bygger välkomnande hemsidor ur användarens synvinkel, med fokus på tydlighet och enkelhet – så gott som alltid med möjlighet att administrera sidorna utan programmeringskunskaper.

Press & annonser – Nästan all publicitet är bra publicitet. Tyvärr hamnar pressreleaser lätt i papperskorgen – vi ser till att din nyhet blir intressant för media. Kanske behöver du en annons? Då kan vi hjälpa till både med det kreativa och allt det praktiska runtomkring.

Tidningar 
– Vi gör ofta och gärna kund- och personaltidningar på hög nivå med hjälp av fackkunniga skribenter och duktiga fotografer över hela landet. Oavsett budget och ambitionsnivå hjälper vi dig att ta fram en övertygande professionell produkt.

Böcker – vi designar din bok och hjälper dig gärna även att redigera, skriva och illustrera om du vill.

Mässor och evenemang 
– Vi designar mässmontrar baserade på vår kunskap om mänskliga beteenden och ser till att våra kunder sticker ut från mängden.

Korsord – allt från lätta bildkryss till riktigt kluriga ordflätor med glimten i ögat, med nycklar anpassade till ditt företag.